HOLA!

La Farmàcia Carme Martínez Llonch és el centre de salut i benestar de referència dels figuerencs i figuerenques i de les persones que visiten la nostra bonica ciutat de Figueres.

Molts/es encara recorden la farmàcia de sempre del senyor Vidal a la plaça triangular i ens expliquen històries de quan eren petits i el senyor Vidal els hi preparava els xarops i les cremes.

Avui, la farmàcia està a càrrec de la farmacèutica titular Carme Martínez Llonch, experta en formulació magistral, productes naturals i homeopatia i d’un equip que cada dia treballa per la salut de les persones a Figueres.

A la farmàcia Martínez LLonch trobaràs medicaments i productes de parafarmàcia triats amb molta cura per la seva qualitat i per ser innovadors, a més a més, oferim serveis destinats a cobrir totes les necessitats de salut. El més important per nosaltres és rebre’t amb un somriure i resoldre les teves consultes farmacèutiques amb professionalitat, respecte i carinyo.

El nostre objectiu sempre és acompanyar-te en els moments de la teva vida  i que surtis de la farmàcia amb un somriure. Ens acompanyes?

Contacta amb nosaltres

Ara pots fer els teus encàrrecs o consultes farmacèutiques i de salut per WhatsApp.