POLÍTICA DE PRIVACITAT I DE PROTECCIÓ DE DADES


En aquesta Política de Privacitat i de Protecció de dades obtindràs, de forma completa i transparent, tota la informació sobre com i amb quina finalitat es recopil·len les teves dades a farmaciacarmemartinez.com (en avançat referida com «el web»), així com els sistemes i eines que s’utilitzen per gestionar les teves dades i perquè.

La present Política de Privacitat i Protecció de dades es regeix en tot moment per la disposició en la legislació espanyola i europea en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de privacitat. T’aconsellem llegir aquest document amb atenció abans de facilitar les teves dades personals en aquest web i et recordem que només si tens més de 18 anys pots sol·licitar qualsevol dels recursos gratuits d’aquest web.

Aprofitem per assegurar-te que en aquest web les dades personals dels usuaris i usuàries es cuiden al màxim i que els teus drets estàn totalment garantits. Per això:

 • Mai et sol·licitaré informació personal, a menys que sigui necessari per prestar-te algun dels serveis d’aquest web.
 • Mai compartiré la teva informació amb ningú, excepte per cumplir la llei.
 • No utilitzaré les teves dades personals amb cap altra finalitat de les que t’exposo en el punt 2 d’aquesta Política de Privacitat.

1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT O DE LES TEVES DADES PERSONALS:

La responsable del tractament de les dades recopil·lades a través del web www.farmaciacarmemartinez.com és Carme Martínez Llonch, amb NIF. Pots posar-te en contacte amb Carme Martínez Llonch per qualsevol dubte relacionada amb aquesta Política de Privacitat, així com per l’execució dels teus drets (detallats a continuació) en la direcció de correu electrònic: farmaciallonch@gmail.com.

2. TIPUS DE DADES QUE ES RECOPIL·LEN EN AQUEST WEB I FINALITAT:

Els tipus de dades que es recullen en aquest web són dades identificatives: nom i correu electrònic. En aquest web no es tracten categories de dades especialment protegides. Fora d’aquest web, i amb la única finalitat de poder realitzar una proposta comercial o portar a terme una relació contractual, també es poden sol·licitar direccions postals, informació comercial o dades per realitzar transaccions derivades de la contractació dels serveis oferts en aquest web.

La finalitat amb la que Farmàcia Martínez Llonch (Carme Martínez Llonch) recopil·la les teves dades personals, recollits a través de diferents formularis del web o mitjançant correu electrònic, sempre sota el teu consentiment i acceptació de la present Política de Privacitat, és:

a) Mantenir una relació contractual que inclou gestionar, administrar, informar o donar algun servei, sempre sota la teva autorització.

b) Facilitarte l’adquisició d’infoproductes.

c) Enviar informació sol·licitada a través del formulació de contacte del web o per email, així com continguts gratuïts i descargables sol·licitats a través dels formularis.

d) Remetre boletins (Newsletters), així com comunicacions comercials i prospectives de promocions i/o publicitats de Farmàcia Carme Martínez Llonch.

En cap cas realitzarem perfils comercials en base a la informació que ens donis, per tant, no prendrem decisions automatitzades sobre tu.

A més a més, et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment. Només has d’escriure un correu electrònic a farmaciallonch@gmail.com indicant aquesta oposició.

3. QUANT DE TEMPS ES CONSERVARAN LES TEVES DADES:

Les dades relatives a clients potencials, clients i proveïdors que Farmàcia Carme Martínez Llonch (Carme Martínez LLonch) recopil·la mitjançant aquest web o que l’usuari facilita mitjançant correu electrònic o a través del formulari de contacta d’aquest web es conservaràn sempre i quan aquest no sol·liciti la seva supressió. En el cas de clients que han contractat un servei, les dades es mantindràn sempre que es mantingui una relació contractual entre ambdues parts.

4. BASE LEGAL I PRINCIPIS APLICATS EN EL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES:

El consentiment és la base legal per el tractament de les teves dades. Per contactar o descarregar qualsevol material, primer es requereix el teu consentiment i l’acceptació de la present Política de Privacitat. Segons el reglament europeu de protecció de dades (Reglamento General de Protección de Datos, RGPD), els principis que s’aplicaràn pel tractament de les teves dades personals són:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requeriré el teu conseniment i t’informaré, amb total transparència, de la finalitat de la sol·licitud de les teves dades. A més a més, aquesta Política de Privacitat sempre estarà a la teva disposició.
 • Principi de minimizació de dades: et sol·licitaré només les desdes NECESSÀRIES per atendre les finalitats descrites a l’apartat 2. En qualsevol cas, sempre seràn les mínimes dades possibles.
 • Principi de limitació del plaç de conservació: les dades seràn mantingudes sempre i quan tu no expressis el desig contrari i manifestis el teu dret de revocació o eliminació.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades seràn tractades amb confidencialitat i en cap cas seràn donades a tercers, excepte obligació legal expressa.

5. DESTINATARIS I TRACTAMENT DE LES DADES:

Les dades recopil·lades en el web no es comunicaràn o cediràn a cap tercer aliè a Farmàcia Carme Martínez Llonch, excepte obligació legal. Tot i així, t’informo que actualment tenim contractats i/o utilitzem els següent proveïdors de serveis, també compromesos al cumpliment de les disposicions normatives d’aplicació en matèria de protecció de dades:

 • CDMON: ens proporciona els serveis d’allotjament web. Pots consultar la seva Política de Privacitat a: https://www.cdmon.com/images/Garantia_de_cumplimiento_RGPD_CDmon.pdf

6. SECRET I SEGURETAT DE LES TEVES DADES:

Farmàcia Carme Martínez Llonch es compromet en l’ús i tractament de les dades personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzarles d’acord amb les finalitats descites a l’apartat 2, així com a donar cumpliment en la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accès no autoritzat, de conformitat amb l’establert en el reglament vigent de protecció de dades.

Tot i així, la Farmàcia Carme Martínez Llonch no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulent a elles per part de tercers. Per això, quan es presenti un incident de seguretat, es notificarà a l’usuari sense retards indeguts, proporcionant la informació necessària sobre l’incident de seguretat quan es conegui o quan l’usuari ho sol·liciti.

7. ¿QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN FACILITES LES TEVES DADES?

Com usuari que has proporcionat les teves dades personals i acceptat la present Política de Privacidad, tens ple dret a obtenir confirmació sobre si Farmàcia Carme Martínez Llonch està tractant les teves dades personals. A més a més, estàs facultat per executar els següent drets sobre elles, a través del correu farmaciallonch@gmail.com:

 • Dret d’accés a les teves dades personals.
 • Drets de sol·licitar la rectificació de les dades innexactes.
 • Dret de sol·licitar la seva supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament les conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret d’oposició al tractament de les teves dades.
 • Dret a la portabilitat de les dades.

A més a més tens dret a presentar una reclamació a l’Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) a c/ Jorge Juan, 6, 28001 de Madrid.

Document actualitzat el 11/07/2019